For virksomheder med store ambitioner der er på udkig efter den bedste partner inden for digital vækst.

Vi samler ikke blot
succes-cases.
Vi skaber dem!

Vi er dit eksterne in-house team, som hjælper og kreerer din online strategi
for at skabe den vildeste vækstrejse, du nogensinde har været på.

Unsolved

Vi øgede Unsolved.se’s månedlige omsætning med 252% i den første måned og opnåede deres første måned med syv cifre, samtidig med at vi skalererede deres månedlige overskud med 206%, hvoraf 40% af omsætningen var rent overskud. Dette gjorde vi, mens vi udvidede til to nye lande.

Sunda

Vi øgede Sunda.se’s månedlige overskud med 3534% på 8 måneder, hvilket tog dem fra at tabe penge hver måned til at opnå høje seks-cifrede månedlige overskud. Samtidig øgede vi deres månedlige omsætning med 1463%, hvilket tog dem fra en lav seks-cifret månedlig omsætning til en omsætning på flere millioner hver måned.

Mobelia

Vi øgede Mobelia.no’s månedlige omsætning med 331%, hvilket tog dem fra en seks-cifret til en syv-cifret månedlig omsætning. Dette gjorde vi samtidig med, at vi øgede deres ROAS (Return On Ad Spend) med 1275% fra 0,72 til 9,18.

Wondertree

Ud over en imponerende stigning i ROAS på 493% fra 1,61 til 7,94 øgede vi også deres omsætning gennem reklamer med 65% på bare en måned.

Heilsubarinn

Vi opnåede en enorm milepæl med Heilsubarinn.is inden for den første måned af vores samarbejde, da vi overgik deres hidtidige omsætningsrekord med en stigning på 64% i forhold til sidste måneds omsætning. Dette gjorde vi med en bemærkelsesværdig ROAS på 7,9x, hvilket var en stigning på 280% fra den foregående måned.

Veloura

Vi øgede Veloura.no’s månedlige omsætning med 99%, øgede deres ROAS med 269%, og skabte en stigning på 62% i deres overskud – alt sammen i den første måned, hvilket resulterede i deres første måned med et seks-cifret overskud.

For ambitiøse virksomheder der ønsker den bedste fremtid for deres brand

For ambitiøse virksomheder der ønsker at cementere fremtiden for deres brand

Som din proaktive vækstpartner fokuserer vi på resultater og et tæt samarbejde, hvor vi agerer som din eksterne marketingafdeling. 

Vi sikrer konstant kommunikation via WhatsApp eller Slack, konstant tilgængelighed, ugentlige dybdegående rapporter og månedlige statusmøder. 

Vi behandler dine penge som vores egne, rådgiver på alle områder af din forretning og arbejder dagligt på din case for at opretholde proaktiv kommunikation.

Månedligt annonceforbrug

DKK

630 tkr.

Vi investerer månedligt for 670 tusind kroner i betalt annoncering i både Danmark og internationalt for adskillige ambitiøse virksomheder inden for e-handel.

Lander vi annoncere i

Antal

0 +

Vi annoncerer blandt andet i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Frankrig, Finland, Østrig, Island og Schweiz.

Månedlig omsætning

DKK

1 mio.

På tværs af alle vores annonceringskanaler genererer vi hver måned en omsætning på 3.5 mio kroner for vores kunder.

Bestil din helt gratis performance analyse

I denne analyse vil Jakob gennemgå hele dit marketing-setup

Du er kvalificeret til at søge om en gratis performance analyse, hvis du er i stand til at bruge +15.000 kr./måned på betalt annoncering.

Kom i kontakt med os ved at bestille din gratis performance analyse i dag.

Ikke blot tage vores ord for det…

Vi elsker vores arbejde og vores glade kunder!

Vi arbejder kun med 
seriøse virksomheder

Du er kvalificeret

Du er ikke kvalificeret

Ikke de største, men de bedste

Jakob Lyngvad

Performance marketer

“Jeg stræber efter at skabe Skandinaviens førende bureau inden for paid social med fokus på kundesucces. Vi ønsker at være din eksterne marketingafdeling og pålidelige rådgiver, som optimerer din marketingindsats for maksimal effekt. Vi vægter et tæt samarbejde, gennemsigtighed og at overgå dine forventninger højt.”

Magnus Ladegaard

Performance marketer

“Jeg brænder for at revolutionere betalt digtial markedsføring med et skarpt fokus på dine unikke behov. Som din dedikerede marketingpartner og rådgiver dykker jeg ned i dit brand, skræddersyr strategier og styrker dit marketing-setup. Gennem en personlig tilgang og et transparent samarbejde er målet at skabe enestående resultater og løfte din forretning til nye højder. Lad os sammen sætte nye standarder og udnytte potentialet i dit brand.”

Magnus Ladegaard

Performance marketer

“Jeg brænder for at revolutionere betalt social markedsføring, med et skarpt fokus på dine unikke behov. Som din dedikerede marketingpartner og rådgiver dykker jeg ind i dit brand, skræddersyr strategier og styrker dit marketing-mix. Gennem en personlig tilgang og et transparent samarbejde er målet at skabe enestående resultater og løfte din forretning til nye højder. Lad os sammen sætte nye standarder og udnytte potentialet i dit brand.”

Magnus Arentoft

The numbers guy – CMO

“Det at arbejde med over 70 virksomheder i 4 forskellige selskaber i mere end 12 lande har lært mig én ting. Tal er det eneste, man kan stole på i verdenen af onlinehandel. Spor ikke indtægter, spor overskud. Få ikke kun klik, få salg. Fungerer annoncerne ikke, test mere. Det er et spil med tal.”

Content der sparker r*v

Hos OptimaOne ved vi, at high-converting content er afgørende for at omdanne besøgende til kunder. Vores erfarne team specialiserer sig i at skabe indhold, der fortæller din virksomheds historie og motiverer dit publikum til at handle. 

Vi kombinerer en dyb forståelse af din målgruppe med en klar strategi for at fremme interaktion og konvertering. Hos OptimaOne får du content, der ikke bare møder, men overgår dine forventninger og driver håndgribelige resultater. 

Lad os hjælpe din virksomhed med at nå nye højder gennem content, der konverterer.

Producerede
Videoannoncer

0

Storyboards
Instrueret

0

Sådan er det at være kunde hos os

Slip for bekymringerne om at skulle følge op på din marketingpartner. Vi garanterer, at du løbende er informeret om resultater og præstationer.  Samtidig sikrer vi konsensus om fremtidige strategier, planer og målsætninger.

Vi holder det personligt

Har du været i kløerne på de store bureauer, hvor det er en ny konsulent, du snakker med hver gang, som ikke kender noget til din case? Hos os kan du forvente, at:

Ingen dårlige undskyldninger

Er du træt af dårlige undskyldninger og få at vide, at dine annoncer ikke konverterer på grund af IOS 14? Din succes er vores succes​! 

Vi elsker overkommunikation

Vi holder dig konstant opdateret, og du kan altid gå ind på Slack og få de nyeste opdateringer. Vi tror på, at god og nem kommunikation er vejen til et godt partnerskab. Gør du også det?